Η «Athens Rent A MiniBus» με εμπειρία στις οδικές επιβατικές μεταφορές και με γνώμονα τη συνέπεια και την ασφάλεια, είναι η λύση που θα χρειαστούν όσοι αναζητούν την ενοικίαση ενός minibus.

Προγραμματίστε το δικό σας ταξίδι μακριά από στερεότυπους προορισμούς. Επιλέξτε εσείς και η παρέα σας, τον τόπο, το χρόνο και τις δραστηριότητες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Η «Athens Rent A MiniBus», θα σας οδηγήσει με ασφάλεια, συνέπεια και ευχαρίστηση, σαν να είστε η δική της παρέα.

Η επιχείρησή μας διαθέτει προς μίσθωση λεωφορεία από 8 έως και 50 θέσεων αποκλειστικά με παροχή οδηγού και κάτοχου επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης.

Τα πούλμαν μας και ειδικότερα τα minibuses είναι ειδικά διαμορφωμένα έτσι ώστε να παρέχουν τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία τους. Η επιλογή μας αυτή επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό της επιχείρησής μας, όχι αποκλειστικά στην παροχή υπηρεσιών κλασσικού τουρισμού. Ο μεγάλος χώρος φόρτωσης υποστηρίζει την δραστηριοποίησή μας και στον εναλλακτικό τουρισμό αφού κάλλιστα μπορούμε να υποστηρίξουμε τον εξοπλισμό της οποιαδήποτε δραστηριότητάς σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε δραστηριότητες που ευκόλως μεταφέρουμε τον εξοπλισμό τους όπως ski, snowboard, surfing, kite surfing κτλ.

Φυσικά ο μεγάλος χώρος αποσκευών δε θυσιάζει την άνεση και την πολυτέλεια αφού τα λεωφορεία μας διαθέτουν καθίσματα αεροπορικού τύπου με ανάκληση, ψυγείο για τα νερά ή τα αναψυκτικά σας, φιμέ διευρυμένα παράθυρα για την απόλαυση της διαδρομής σας και φυσικά διζωνικό κλιματισμό, για την διατήρηση της ευχάριστης ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του ταξιδίου σας.

Τέλος ο τομέας της ασφάλειας είναι ένας από τους κυριότερους στους οποίους η επιχείρησή μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση. Τα λεωφορεία μας και οι οδηγοί – ιδιοκτήτες τους κατέχουν όλες τις έγγραφες πιστοποιήσεις που απαιτούνται από τα αρμόδια υπουργεία τουρισμού/συγκοινωνιών αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα λεωφορεία μας συντηρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποκλειστικά και μόνο από εξουσιοδοτημένα συνεργεία και φέρουν εγκεκριμένα, γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συνεργαστούμε, να συμμετέχουμε στην απόδρασή σας, να μοιραστούμε τις εμπειρίες σας και τέλος να απολαύσουμε το χαμόγελο της ικανοποίησής σας, ως ηθική ανταμοιβή για την συμβολή μας σε αυτό.

Φιλικά,
Βασίλης – Κώστας