ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η «Athens Rent A MiniBus» με υπευθυνότητα εμπειρία και προπάντων εχεμύθεια είναι διαθέσιμη για την χρήση των λεωφορείων της για επαγγελματικές μετακινήσεις.

Θα παραλάβουμε τους καλεσμένους ή τους συνέδρους σας με χαμόγελο από τον χώρο άφιξής τους, οι αγγλόφωνοι οδηγοί μας θα τους δώσουν οποιαδήποτε χρηστική πληροφορία κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους στο ξενοδοχείο ή σε οποιοδήποτε χώρο μας ζητήσετε.

Με ακρίβεια τα λεωφορεία μας θα μεταβούν στο χώρο του συνεδρίου να παραλάβουν τους καλεσμένους σας. Έχουμε την εμπειρία να οργανώσουμε πολλαπλές μετακινήσεις έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τις άσκοπες μεταφορές συντελώντας εφόσον μας ζητηθεί, στην οργάνωση κυκλικών διαδρομών (round transfers).

H «Athens Rent A MiniBus» με εμπειρία στο χώρο του τουρισμού θα σας προτείνει εφόσον υπάρχει χρόνος, αποδράσεις για τους καλεσμένους σας, με επισκέψεις σε χώρους ιστορικού πολιτιστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συνεργαστούμε και η εμπειρία μας στο μεταφορικό έργο, να συμβάλλει στην επιτυχή ολοκλήρωση της επαγγελματικής σας εκδήλωσης.


Home » Υπηρεσίες Μεταφοράς » ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ